AQUEST ESTIU TORNA AL MIT L’ESPECTACLE TORN DE NIT. CRÒNICA NEGRA I ELS SOPARS DE CARMANYOLA
A partir del 17 de juliol i fins al 15 d’agost, tots els dissabtes i divendres, es podrà veure l’espectacle Torn de Nit. Crònica negra. A més a més els divendres 17 i 31 de juliol i 7 d’agost, conjuntament amb la representació, es farà el sopar de carmanyola.
Després de l’èxit de públic de la temporada passada per aquest estiu torna al MIT l’espectacle teatral Torn de nit.Crònica negra a càrrec de Corcia Teatre i els sopars de carmanyola de la mà d’en Manel Molera del restaurant Torres Petit.
L’espectacle, produït conjuntament amb el MIT, i amb el suport financer del Pla de Dinamització del Turisme Industrial de Catalunya, és la història de quatre personatges apartats i marginats per la societat. Uns personatges que aprofiten el torn de nit per aparèixer després d’haver estat amagats durant el dia. Amb l’arribada de la nit ens explicaran les seves històries fosques i desconegudes de la seva feina a la fàbrica.
L’espectacle transcorre a través de l’antiga fàbrica de Can Sanglas, actualment la seu del MIT, on es van succeint les diferents escenes d’aquests personatges que ens faran reviure la crònica negra del seu treball; accidents amb les màquines, abusos sexuals i altres sorpreses que els espectadors podran veure al llarg d’aquest passeig misteriós pel MIT.
Actors: Marta parramón, Joan Roura, Cesc Pérez i Jacob Valltramunt
Disseny de llum i so: Corcia Teatre, Joan Casas i Pau Sánchez
Adjunt de direcció: Lluís Jutglar
Direcció: Jordi Arqués
Sopars de Carmanyola és un producte gastronòmic creat per l’empresa Pep Palau, von Arend & Associats i promogut per l’Oficina de Promoció Econòmica de Manlleu i el MIT. És una activitat de divendres al vespre, que et permet veure l’espectacle Torn de Nit i continuar gaudint de la vetllada al mateix Museu Industrial, tot sopant al seu interior. El sopar estarà ambientat en una fàbrica del segle XIX (atrezzo, música, …) i el conformen els plats més exquisits de la cuina popular catalana d’aquella època. Manel Molera (Restaurant Torres Petit de Manlleu) és l’encarregat d’elaborar-los.
INFORMACIÓ PRÀCTICA
ESPECTACLE
Dies: Dissabtes 18 i 25 de juliol i 1, 8 i 15 d’agost. Divendres 24 de juliol (sense sopar)
Hora: 22h
Lloc: Museu Industrial del Ter. Passeig del Ter, s/n. MANLLEU
Preu entrada: 15 euros
Venda d’entrades: Museu Industrial del Ter
ESPECTACLE + SOPAR
Dies: divendres 17 i 31 de juliol i 7 d’agost
Hora: 21.15h (Recollida de tiquets)
Hora inici espectacle: 21.30h. Es prega puntualitat.
Lloc: Museu Industrial del Ter. Passeig del Ter, s/n. MANLLEU
Preu: 45 euros. Cal fer una reserva prèvia al tel. 93 851 51 76 o bé al correu electrònic [email protected]