fbpx

Noticies

Inici  /  Noticies   /  Gran èxit de participació al “fem dissabte” a l’espai de la Bardissa de Torelló

Gran èxit de participació al “fem dissabte” a l’espai de la Bardissa de Torelló

Gran èxit de participació a l’acte de neteja col·lectiva als rius Ges i Ter a l’espai de la Bardissa de Torelló el passat 24 de març. Els més de 150 participants van recollir brossa de la riba del riu i van recuperar el bosc de ribera d’aquest espai en el marc del projecte Riberes del Ter. A més a més, es van plantar una vintena d’arbres de ribera com freixes de fulla gran, saules blancs o salzes, gatells, etc. en aquest espai.
El Fem dissabte! va coincidir amb el dia Mundial de l’Aigua, la jornada, de mobilització i reivindicació per a un bon estat de tots els rius de casa nostra, va comptar amb més de 150 voluntaris, tant d’entitats torellonenques com de persones individuals. Aquesta activitat va estar coordinada a Osona pel Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis – Museu del Ter i, enguany, l’Ajuntament de Torelló. L’Associació Hàbitats – Projecte Rius la va impulsar el mateix dia a vint-i-cinc trams de riu de Catalunya.
Per a la jornada es va contactar amb els grups de voluntaris del Projecte Rius a Osona i d’altres entitats de voluntariat. Especialment es va comptar amb el suport de l’Agrupament Escolta Comte Jofre i Verge de Rocaprevera de Torelló i la xarxa de voluntariat del projecte Riberes del Ter.

FES UN COMENTARI